Conferința Unmanned Solutions Forum 2016 – București

April 2016

În perioada 18 – 20 mai 2016, va avea loc la București, în sala usf - event3de conferințe Romaero, evenimentul care reunește prezentări de soluții și produse, dezbateri legislative și expuneri de oportunități în domeniul sistemelor fără pilor. Multicoptere, avioane fără pilot, sisteme navale sau autovehicule, platforme robotice și sisteme experimentale vor fi expuse live sau în format digital în cadrul Unmanned Solutions Forum 2016.

În România, evenimentul este la a doua ediție, prima fiind organizată în anul 2014. Susținut de o echipă românească, Forumul a avut anul trecut – 2015 și o prezență în Croația și își propune să fie o manifestare periodică în regiune.

usf- event 1De fiecare dată sesiunile de prezentări de soluții și sisteme au suscitat interesul auditoriului, dar dezbaterea cea mai aprinsă a fost, cum era de așteptat, pe marginea legilor care gurvernează domeniul UAV pe teritoriul național dar și pe plan european. Și ediția din acest an se anunță tot la fel de interesantă, datorită noilor modificări legislative dar și dezvoltărilor recente de tehnologii.

 

usf event 4Pentru mai multe referințe asupra evenimentului puteți consulta site-ul evenimentului iar pentru înscrierea la conferință dați click aici.

 

 

 

 

Tags