Găsește noi prieteni cu care să zbori

April 2016

DJI a lansat aplicația DJI +Discover, prin intermediul căreia poți găsi alți operatori de DJI cu care să te împrietenești. De asemenea, aplicația îți poate sugera și câteva locații bune pentru zbor în apropierea ta.

Dacă nu ai o dronă DJI, poți totuși să întâlnești persoane care îți pot povesti despre experiența lor cu o dronă DJI, sau poți găsi un dealer/magazin de la care să îți cumperi una. Momentan aplicația poate fi instalată doar în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania și Australia.

Pentru înregistrare ai nevoie de o adresă de email iar profilul poate fi conectat cu un cont DJI existent. Aplicația are 4 secțiuni – Căutare în apropiere, Experiențe, Magazin și Forum.

Căutare în apropiere arată operatorii din împrejurimi, locuri de zbor și imagini din zonă, de pe platforma SkyPixel. Această secțiune este divizată în două părți – utilizatori profesioniști și de distracție. Utilizatorii de distracție pot folosi aplicația ca un mod de a se întâlni și discuta, iar cei profesioniști pentru a-și oferi serviciile și a se întâlni cu potențiali clienți. Oricine poate scrie și un review în profilul unui furnizor de servicii.

Secțiunea Experiențe arată evenimentele oficiale DJI și va avea în viitor și alte sub-secțiuni interactive.

Magazinul redirectează utilizatorul către magazinul online DJI.

Forumul DJI este integrat direct în aplicația DJI+ Discover, ușurând astfel postarea de informații sau citirea de ponturi direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

Tags